Prana terapija℠

Prana terapija je skrito znanje ajurvede, ki je dostopno le redkim ajurvedskim terapevtom, ki imajo sposobnost izvajanja prana terapije prirojeno oz jim je »položena v zibelko«.  Je močna zdravilna tehnika, za izvajanje te terapije mora terapevt slediti mnogim pravilom v dnevni rutini (popolnoma čisto življenje). Spodbuja samozdravljenje telesa  s povečanjem pretoka življenjske energije. Prana terapevt usmeri prano preko izvora v univerzumu skozi kronsko čakro klienta v njegovo energetsko polje in z njo celi blokade, ki so nastale zaradi čustvenih pretresov v tem ali prejšnjih življenjih. Prana terapijo lahko enačimo z karmičnim zdravljenjem, saj deluje na vsa pretekla življenja.

Blokada na energetskem nivoju lahko nastane zaradi različnih vzrokov (nerazrešeni konflikti, travme in pretekla življenja).

Če takšna blokada dovolj dolgo vztraja v našem energetskem polju, lahko pride do bolezni ali bolečin, ki se manifestirajo na našem fizičnem telesu. Prana je “inteligentna” energija, ki ob vstopu v telo zmehča blokade in harmonizira naš energetski sistem.

Prana terapija pomaga telesu povečati sposobnost samoozdravljenja. Z pravilno ajurvedsko rutino in prehrano (pomemben je celostni pristop!) lahko dosežemo v kombinaciji s prano terapijo popolno zdravje.

Pred prana terapijo je obvezen 8-stopenjski ajurvedski pregled.

Cena prana terapije: 80 eur