Joga je del ajurvede in priporočljivo je, da v dnevno rutino vnesemo tudi vadbo joge, meditacije in pranayame.

V našem ajurvedskem centru organiziramo 1 x tedensko ob sredah vadbo tradicionalne
hatha joge z elementi ajurvede v skupini največ do 10 ljudi. Tako je vadba joge bolj pravilna in intenzivna, saj se zaradi majhne skupine (največ 6 oseb) učitelj lahko posveti vsakemu posebej. Ko je skupina oblikovana, vadimo skupaj 3 mesece. Na voljo imamo jogijsko opremo visoke kakovosti (joga podloge, blazine, kocke in pasove). Za vadbo joge ne potrebujete nobenih izkušenj, lahko ste popolni začetniki. Pred začetkom vadbe vam določimo tip konstitucije po ajurvedi, med vadbo pa vam glede na konstitucijo svetujemo izvedbo posamezne vaje.

Vadba v jesensko/zimski sezoni bo trajala od 20. januarja 2022 do 15. junija 2022, vsako sredo od 18.30 ure do 20.00 ure.

Ker smo mnenja, da mora biti skupina enotna in ista od začetka do konca, si želimo, da ostanete z nami celotno obdobje vadbe. Cena trimesečnega paketa je 140 eur, cena vadbe za en mesec pa je 55 eur.

Če si želite še več individualnosti in resnično usmerjeno in intenzivno vadbo vam priporočamo individualno joga vadbo, kjer lahko izbirate čas vadbe, intenzivnost vadbe in način vadbe.
Z vaditeljem ste lahko sami (paket 10 obiskov je 500 eur) ali pa v paru (paket 10 obiskov je 300 eur za enega).

Vadbe potekajo na Poljanski cesti 19, Ljubljana.

Vse informacije in prijave zbiramo na elektronski naslov info@ayurvedska-medicina.si ali po telefonu 031 635 217.