Za slehernega med nami je pomembno vzdrževanje zdravega telesa in videza. Za celoživljenjsko zdravo udejstvovanje je vzdrževanje pravilne telesne teže še kako pomembno. O pravilni telesni teži govorimo, ko nismo ne presuhi in ne predebeli. Za takšno ravnovesje poskrbi pravilna prehrana glede na konstitucijo našega telesa, pravilna dnevna rutina, pravilno delovanje ter mirno in rutinirano življenje.

Včasih nimamo dovolj znanja ali pa dovolj moči, da bi dosegli idealno telesno težo. V tem primeru vam svetujemo, da poiščete strokovno pomoč v našem centru, saj boste drugače svojemu telesu bolj škodovali kot koristili.

V našem centru se že od samega začetka uspešno ukvarjamo z naravno izgubo kilogramov, kjer uporabljamo kombinacijo različnih znanj in ajurvede. Imamo učinkovite individualno prilagojene programe, kjer kombiniramo različne očiščevalne terapije z pravilnim jedilnikom, yogo, meditacijo, pranayamo in zelišči.  Programi temeljijo na dolgoletnih raziskavah na področju ajurvede in zdravega življenja.

Za vsakega individualnega posameznika postavimo:

– individualni program/tretma v našem centru

– individualno prilagojen jedilnik

– pravilno dnevno/mesečno/letno rutino

– svetujemo pravilno rekreacijo

– individualni program yoge in meditacije

– zelišča, ki pomagajo pri ravnovesju teže

– iskanje psihičnih ovir  pri postavljanju ravnovesja

in še mnogo več.